Bedrijfsadministratie

Bedrijfsadministratie

Vaker boekhouding genoemd, maar zo noemen wij het zelf liever niet. Wij ontnemen de gehele last voor klein en groot, wij automatiseren alle processen op administratief gebied.

Door het automatiseren weet iedereen altijd wat zich op dit moment afspeelt binnen het bedrijf. Zo verlagen wij de druk tijdens de drukke periode en hoef jij niet meer om te kijken naar administratieve taken.

Ik wil meer informatie
Financieel overzicht

Middels een cockpit heb jij altijd actueel inzicht in de cijfers. Alvorens geef jij aan welke indicatoren essentieel zijn, zodat wij dit zichtbaar maken in de cockpit.

BTW-aangifte

Elk kwartaal dienen wij, nadat jij het concept hebt goedgekeurd in de app, elektronisch de btw-aangifte in.

Jaarcijfers

Opstellen jaarcijfers en het deponeren hiervan verzorgen wij tot in de puntjes.

VPB-aangite

Jaarlijks verzorgen wij de vennootschapsbelasting.

Wij spreken af met jou en luisteren naar jouw verhaal

Wij spreken af met jou en luisteren naar jouw verhaal

Uit dit verhaal kijken wij welke informatie van waarde is, zodat de administratie op deze manier ingericht wordt. Vervolgens maken wij een automatische koppeling met de bank zodat jij nooit meer jouw bankgegevens hoeft op te sturen.

Indien nodig richten wij het facturatieproces ook in, hierin is van alles mogelijk; periodieke facturatie, incidentele facturatie, abonnementen.

Altijd realtime up-to-date

Altijd realtime up-to-date

Door middel van de juiste koppelingen en de juiste software voor de inkoopfacturen, zijn zowel jij als wij altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen in jouw organisatie.

Voor de inkoopfacturen & bonnen krijg jij een aantal opties tot het aanleveren. Dit kan namelijk via de applicatie op jouw telefoon, uploaden via de dashboard of mailen naar het unieke verkregen mailadres.

Een eigen facturatiesysteem?

Deze koppelen wij ook voor jou. Bijvoorbeeld:

Koppeling met webshop systeem

Wij koppelen jouw webshop met de boekhouding zodat jij nooit meer zelf verkoopfacturen hoeft door te sturen.

Koppeling met bijvoorbeeld Moneybird of WeFact

Gebruikt jouw bedrijf een extern facturatiesysteem zoals Moneybird of WeFact. In vele gevallen kunnen wij deze direct koppelen met jullie boekhouding.

Samen bouwen aan jouw toekomst.
Dat is wat wij graag willen.
Een gesprek aanvragen