IT-Software oplossingen

IT-Software oplossingen

Wanneer gezocht wordt naar een passende software oplossing kan het aanbod iets te veel van het goede zijn. Welke software past echt bij jou? Kapitael luistert graag naar jou wensen en gaat opzoek naar een passende oplossing. Kapitael besteedt niet alleen aandacht aan de functie-eisen maar kijkt verder! Denk hierbij aan gebruiksgemak, aansluiting op overige processen en de duurzaamheid van het product.

Kijk naar oplossingen

Er is altijd een oplossing!

Wij hebben ervaring met

Exact Online

Exact loopt voorop met business software. Elke dag staan zij het mkb en accountants bij met oplossingen voor boekhoud-, finance, ERP, HRM en CRM processen

Wefact

In WeFact maak jij facturen en offertes, verwerk je inkoopfacturen en heb je actueel inzicht in je administratie.

I-Reserve

ONLINE RESERVERINGSSYSTEEM
Maak van je website bezoekers direct klanten met het i-Reserve online reserveersysteem. i-Reserve is veelzijdig inzetbaar en neemt je werk uit handen.

Rompslomp

Eenvoudig en goedkoop boekhoudprogramma? Dat is waar zzp boekhoudprogramma Rompslomp goed in is.

Moneybird

Het boekhoudprogramma Moneybird is er voor iedereen. Ondernemers kiezen voor Moneybird omdat het gebruiksvriendelijk is, snel werkt en je plezier laat beleven aan je boekhouding.

Office 365

Ontworpen om je te helpen meer te bereiken met innovatieve Office-apps, intelligente cloudservices en hoogwaardige beveiliging.

Lightspeed

Voorraadbeheer, service, rapporten, personeel en klantrelaties. Beheer alles binnen één systeem

Ik wil vooruit kijken!
Kapitael heeft de oplossing.
Ik wil meer weten