Workshops

Workshops

Graag delen wij ons kapitaal met jou! Voor alle niveaus bieden wij interessante workshops aan welke gepaard gaan met een heerlijke lunch tussendoor en een netwerkborrel achteraf. Wij delen de juiste kennis en geven jou interessante tools waar jij direct mee aan de slag kan.

Workshop inplannen
Wat kan jij van ons leren?

Wat kan jij van ons leren?

Kapitael organiseert workshops waarin de ondernemer wordt voorbereidt op de verplichtingen die men aangaat. Denk hierbij aan de administratieplicht, verplichte vermelding op factuur tot aan de voordelige aftrekposten van de ondernemer.

01

De presentatie

In groepen van 10-15 mensen geef ik een presentatie van 45 minuten, vervolgens een korte pauze van 10 minuten waarna de presentatie nog 20 minuten doorgaat.

02

Vragen

Uiteindelijk komt een vragenronde met een aantal vragen die vooraf zijn ingestuurd en een paar vragen die ter plekke worden behandeld.

03

Borrel

Afhankelijk van het tijdstip bieden wij (inclusief de prijs) een netwerklunch of borrel aan, hier leren de ondernemers elkaar kennen en breiden zij direct hun kapitaal uit.

Sharing knowledge
Dat is ook Kapitael

Kapitael neemt graag andere administratiekantoren of accountantskantoren bij de hand in de digitale revolutie. Zo delen wij onze kennis graag en laten zien hoe het contact met de klant geoptimaliseerd kan worden en hoe alles uit de software gehaald kan worden. Wees niet bang en durf te veranderen!

Meer te weten komen?
Neem de stap nu
Workshop boeken