Over ons

Wij zijn Kapitael,
aangenaam!

In de afgelopen jaren heeft onze kennis, missie en kijk op de markt een flinke ontwikkeling doormaakt en laat precies dit hetgeen zijn waar wij energie van krijgen! Vandaar dat een nieuwe identiteit nodig was die aansluit op onze visie.

Gezien onze brede dienstverlening is een alles omvattende naam nodig, want wij doen niet alleen aan accountancy, salarisadministratie, financieel- of softwareadvies maar wij luisteren. Dit heeft ons gebracht waar wij nu staan en daarom zijn wij al onze cliënten en relaties ontzettend dankbaar en kijken wij uit naar wat nog komen gaat.

Naast luisteren, beheren en begeleiden wij het kapitaal van onze vele cliënten. Door dit proces te optimaliseren creëren wij tijd voor advies en verbetering op de bestaande processen, niks is te gek voor ons! Vandaar dat onze missie luidt:

“Iedereen de kans geven te genieten van de nieuwste technologieën op het gebied van financiële en administratieve dienstverlening. Wij beheren en groeien jou kapitaal zodat jij altijd in control bent.”

In onze oplossingen vertrouwen wij veel op software want een hoop administratieve taken kunnen volledig geautomatiseerd worden. In principe kan alles geautomatiseerd worden en wij werken daar keihard aan. Zijn wij dan niet bang overbodig te worden? Nee, want het heeft altijd sturing nodig en laat ons de kapitein zijn die de controle waarborgt. Vertrouwen is goed, maar controle is beter!

Wij van Kapitael staan klaar voor jou, laat jouw verhaal horen!