Salarisadministratie

Salarisadministratie

Jij vertrouwt jouw personeel en andersom en dan is het vervelend als personeelszaken niet op orde zijn. Voorkom dit door de salarisadministratie uit te besteden aan Kapitael. Bij het uitbesteden van de salarisadministratie heeft zowel de werkgever als werknemer een eigen inlog op de portal. Ook ordenen wij alle benodigde gegevens voor een juiste salarisadministratie en verzorgen wij de loonaangifte.

Salarisadministratie regelen
Waarom de loonadministratie bij Kapitael?

Waarom de loonadministratie bij Kapitael?

Naast de salarisadministratie bieden wij ook een HR-platform aan welke naadloos aansluit op onze software, zo voeren wij niet alleen uit maar zoals bij onze andere diensten adviseren wij ook graag! Een nieuwe werknemer op de loonlijst neemt een grote verantwoordelijkheid en risico met zich mee en daar zijn wij ons van bewust. Het blijft toch vaak lastig, netto en het brutoloon!

Wat kost een werknemer nou echt?

Wat kost een werknemer nou echt?

Kapitael biedt de mogelijkheid aan een pro forma loonstrook op te laten stellen, hieruit blijkt wat de werknemer precies kost maar ook wat de werknemer gaat ontvangen. Geniet van deze transparantie want zo sta jij nooit meer voor verassingen!

Niks is ons te gek.
Van DGA-salaris tot aan flexwerkers.
Salarisadministratie regelen